A győri ellenzék tüntetést szervez Borkai Zsolt „korrupciós és egyéb ügyei” miatt szombatra

Egy nappal az önkormányzati választások előtt közös ellenzéki tüntetés lesz Győrben, „a maffiakormányzás és Borkai Zsolt ellen”. Az eseményt a helyi Momentum hirdette meg a Facebookon.

Győr fideszes polgármesterének szexpartis botrányát nem kell már elmagyarázni, a botrány még folytatódik, a felvételeket publikáló blog újabb és újabb részleteket ígér a városvezetés korrupciós ügyeiről. (Aki nem ismerné még elég mélyen a történetet, itt megnézheti összefoglalónkat.) Borkai a héten teljesen eltűnt, minden nyilvános programját lemondták. A tüntetés oldalán azt írják: „Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy néhány fideszes teljesen kifossza a várost. Felelniük kell. Borkai Zsolt ügye azt is megmutatja, mit jelent valójában Orbán Viktor 'keresztény szabadsága': azt, hogy a Fidesz vezetőinek mindent szabad”. 

A tüntetés szombaton öttől lesz a győri városháza előtt, a felszólalók névsorát hamarosan bejelentik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.