A győri ellenzék tüntetést szervez Borkai Zsolt „korrupciós és egyéb ügyei” miatt szombatra

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy nappal az önkormányzati választások előtt közös ellenzéki tüntetés lesz Győrben, „a maffiakormányzás és Borkai Zsolt ellen”. Az eseményt a helyi Momentum hirdette meg a Facebookon.

Győr fideszes polgármesterének szexpartis botrányát nem kell már elmagyarázni, a botrány még folytatódik, a felvételeket publikáló blog újabb és újabb részleteket ígér a városvezetés korrupciós ügyeiről. (Aki nem ismerné még elég mélyen a történetet, itt megnézheti összefoglalónkat.) Borkai a héten teljesen eltűnt, minden nyilvános programját lemondták. A tüntetés oldalán azt írják: „Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy néhány fideszes teljesen kifossza a várost. Felelniük kell. Borkai Zsolt ügye azt is megmutatja, mit jelent valójában Orbán Viktor 'keresztény szabadsága': azt, hogy a Fidesz vezetőinek mindent szabad”. 

A tüntetés szombaton öttől lesz a győri városháza előtt, a felszólalók névsorát hamarosan bejelentik. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.