Bödőcs: Kicsit korán kezdtem, nem volt még okostelefon, úgyhogy inni kellett, hogy butuljunk

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Rendhagyó interjúkiegészítéssel kell élnünk. Nemrég interjúztunk Bödőcs Tiborral, de csúfos kudarcot vallottunk: ivás közben nem sok értékelhetőt sikerült kiszednünk belőle az új könyvéről, a Meg se kínáltakról. Úgyhogy most megosztjuk a Helikon Kiadó videóját, amin Winkler Nóra beszélget hasonló témákban a búcsúszentlászlói humoristával a Kiscelli Múzeumban és a Cech In sörözőben.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.