Bödőcs: Kicsit korán kezdtem, nem volt még okostelefon, úgyhogy inni kellett, hogy butuljunk

Rendhagyó interjúkiegészítéssel kell élnünk. Nemrég interjúztunk Bödőcs Tiborral, de csúfos kudarcot vallottunk: ivás közben nem sok értékelhetőt sikerült kiszednünk belőle az új könyvéről, a Meg se kínáltakról. Úgyhogy most megosztjuk a Helikon Kiadó videóját, amin Winkler Nóra beszélget hasonló témákban a búcsúszentlászlói humoristával a Kiscelli Múzeumban és a Cech In sörözőben.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.