Index: A Fideszben és az ellenzékben is tudták, hogy robbanni fog a Borkai-ügy

2019 október 9., szerda 10:39
642

Bőven a választási kampány előtt árulni kezdték a Borkai Zsoltról készült felvételeket, így a Fideszben és az ellenzékben is sokan számítottak a megjelenésükre, írja az Index több, egymástól független forrásra hivatkozva. A lap szerint egy Borkaiékkal kapcsolatban álló, és a munkáik miatt tao-pénzeket igénylő körben például már tavaly híre ment, hogy Rákosfalvyról és Borkairól „nagyon komoly információkat” árulnak pénzért.

Azt írják, a felvételeket többeknek felajánlották megvételre, és legalább egyszer meg is vették őket. Az Index úgy tudja, a szexvideókon szereplő Rákosfalvy Zoltánék környezetében azt hangoztatják, a szivárogtató blogot indító „ördög ügyvédje” kitalált, nem létező személy. 

Ebben azért ilyen biztosak, mert a Fideszben állítólag az a hír járja, hogy a felvételeket, nem az „ügyvéd” készítette, mint a blogban szerepel, hanem ez egyik, hajón tartózkodó nő. Őt a barátja, egy alvilági figura bízhatta meg az események rögzítésével. 

Az Index beszélt olyan ellenzéki politikussal is, aki hetekkel a blog megjelenése előtt hallott az ügyről. 

Ez alapján más megvilágításba helyeződik Orbán Viktor Fidesz-kongresszuson elmondott beszéde is, amelyben a bajtársiasság fontosságáról beszélt. Azt mondta, a 11. parancsolat, hogy „ne mondj rosszat fideszes társadról!” 

„Melyikünk nem tévedett még az elmúlt harminc év során. De összetartottunk, őszinték voltunk egymáshoz, és végül minden nehézségből kilábaltunk” - mondta. 

Győr fideszes polgármesteréről „Az ördög ügyvédje” blog közölt fotókat és videókat, amint egy hajón fiatal lányok társaságában egy szexpartin vesz részt. A névtelen oldalon ezen kívül korrupcióval is vádolják Borkait, legutóbb a polgármester körüli üzletemberekről lehetett olvasni, akikkel a szerző szerint egész Győrt „behálózták”, és „szétlopták”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt