Orbán Gödöllőn: Valamit csinálhatnánk ebből a városból, itt van a főváros hóna alatt, és szerencsétlenkedünk vele

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután Orbán Viktor hosszas kivárás után Miskolcon személyesen is beszállt az önkormányzati választási kampányba, egy szerdán közzétett videóbl kiderült, hogy Gödöllőre is ellátogatott.

Itt találkozott Kolozs Csaba fideszes polgármester-jelölttel és családjával. „Jó lenne nagyon nyerni. Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból, itt van a hóna alatt a fővárosnak, és szerencsétlenkedünk vele már nem tudom, mióta, nem?” Gödöllőt 1990 óta Gémesi György vezeti, aki a tavalyi országgyűlési választáson az LMP listáján szerepelt, de lemondott a parlamenti mandátumáról, és továbbra is polgármester maradt.

A videóban Kolozs felveti a gödöllői kastély helyzetét, amire Orbán azt mondja, azért nem tudok vele boldogulni, mert ahhoz kéne egy megállapodás a város meg a kormány között”.

„Ha megállapodunk, akkor én tudok pénzt, meg fejlesztést meg sok mindent tudok segíteni, csak úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit.”Orbán a miskolci helyi televízióban is arról beszélt, hogy a fejlesztéshez fideszes győzelemre van szükség, „ne ellenzékieskedjünk”. Sok állomása biztos nem lesz a kampánytúrának: csütörtökön Splitbe várják az EB-selejtezőre, pénteken pedig Párizsban ebédel Macron francia elnökkel. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.