Orbán Gödöllőn: Valamit csinálhatnánk ebből a városból, itt van a főváros hóna alatt, és szerencsétlenkedünk vele

POLITIKA
2019 október 09., 09:33

Miután Orbán Viktor hosszas kivárás után Miskolcon személyesen is beszállt az önkormányzati választási kampányba, egy szerdán közzétett videóból kiderült, hogy Gödöllőre is ellátogatott.

Itt találkozott Kolozs Csaba fideszes polgármester-jelölttel és családjával. „Jó lenne nagyon nyerni. Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból, itt van a hóna alatt a fővárosnak, és szerencsétlenkedünk vele már nem tudom, mióta, nem?” Gödöllőt 1990 óta Gémesi György vezeti, aki a tavalyi országgyűlési választáson az LMP listáján szerepelt, de lemondott a parlamenti mandátumáról, és továbbra is polgármester maradt.

A videóban Kolozs felveti a gödöllői kastély helyzetét, amire Orbán azt mondja, azért nem tudok vele boldogulni, mert ahhoz kéne egy megállapodás a város meg a kormány között”.

„Ha megállapodunk, akkor én tudok pénzt, meg fejlesztést meg sok mindent tudok segíteni, csak úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit.”Orbán a miskolci helyi televízióban is arról beszélt, hogy a fejlesztéshez fideszes győzelemre van szükség, „ne ellenzékieskedjünk”. Sok állomása biztos nem lesz a kampánytúrának: csütörtökön Splitbe várják az EB-selejtezőre, pénteken pedig Párizsban ebédel Macron francia elnökkel.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.