Sokáig kivárt, de végül megszólalt a győri ellenzéki polgármesterjelölt

Több napnyi várakozás után Glázer Tímea, az ellenzéki pártok győri polgármesterjelöltje is megszólalt Borkai Zsolt ügyében. A fideszes polgármesterről „Az ördög ügyvédje” blog közölt fotókat és videókat, amint egy hajón fiatal lányok társaságában egy szexpartin vesz részt. A névtelen oldalon ezen kívül korrupcióval is vádolják Borkait, legutóbb a polgármester körüli üzletemberekről lehetett olvasni, akikkel a szerző szerint egész Győrt „behálózták”, és „szétlopták”.

Glázer a Facebookra feltöltött videóban azt mondja, nem akarta elhinni, hogy „a magát családapaként, konzervatív keresztényként népszerűsítő Borkai tényleg az ellenkezőjét csinálja annak, mint amiről beszélni szokott”. 

Az ilyen esetben szokatlanul hosszú hallgatásáról azt mondja, azért nem szólalt meg, mert biztos akart lenni, hogy Borkai története nem rosszindulatú szóbeszéd vagy lejáratás, hanem az igazság. „Ehhez Borkai Zsolt beismerése után már kétség sem férhet.”

Glázer szerint Borkai mindent elárult, amit valaha fontosnak tartott. „Az mindannyiunk ügye, hogy ön szégyent hozott a városunkra.” Ettől függetlenül

nem kéri, hogy Borkai lépjen vissza vagy mondjon le, mert ennek semmi esélye nem lenne. A videó végén arra kéri a nézőket, hogy vasárnap szavazzanak az ellenzékre, saját magáról pedig azt mondja, 15 éve dolgozik a városi közéletben, de lehet, hogy 

városvezetői tapasztalata még nem éri el Borkai Zsoltét.„Az is lehet, hogy nem mindenkinek nyertem el eddig a rokonszenvét. De én soha nem hoznék ilyen mérhetetlen szégyent a városomra.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.