Sokáig kivárt, de végül megszólalt a győri ellenzéki polgármesterjelölt

POLITIKA
2019 október 9., 8:34
comments 435

Több napnyi várakozás után Glázer Tímea, az ellenzéki pártok győri polgármesterjelöltje is megszólalt Borkai Zsolt ügyében. A fideszes polgármesterről „Az ördög ügyvédje” blog közölt fotókat és videókat, amint egy hajón fiatal lányok társaságában egy szexpartin vesz részt. A névtelen oldalon ezen kívül korrupcióval is vádolják Borkait, legutóbb a polgármester körüli üzletemberekről lehetett olvasni, akikkel a szerző szerint egész Győrt „behálózták”, és „szétlopták”.

Glázer a Facebookra feltöltött videóban azt mondja, nem akarta elhinni, hogy „a magát családapaként, konzervatív keresztényként népszerűsítő Borkai tényleg az ellenkezőjét csinálja annak, mint amiről beszélni szokott”. 

Az ilyen esetben szokatlanul hosszú hallgatásáról azt mondja, azért nem szólalt meg, mert biztos akart lenni, hogy Borkai története nem rosszindulatú szóbeszéd vagy lejáratás, hanem az igazság. „Ehhez Borkai Zsolt beismerése után már kétség sem férhet.”

Glázer szerint Borkai mindent elárult, amit valaha fontosnak tartott. „Az mindannyiunk ügye, hogy ön szégyent hozott a városunkra.” Ettől függetlenül

nem kéri, hogy Borkai lépjen vissza vagy mondjon le, mert ennek semmi esélye nem lenne. A videó végén arra kéri a nézőket, hogy vasárnap szavazzanak az ellenzékre, saját magáról pedig azt mondja, 15 éve dolgozik a városi közéletben, de lehet, hogy 

városvezetői tapasztalata még nem éri el Borkai Zsoltét.„Az is lehet, hogy nem mindenkinek nyertem el eddig a rokonszenvét. De én soha nem hoznék ilyen mérhetetlen szégyent a városomra.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt