Horvát felnőttek–magyar ificsapat 3-0

foci
2019 október 10., 20:36
comments 508

A szlovákok elleni hazai vereség után abba a lehetetlen helyzetbe került a magyar válogatott, hogy valahogyan Horvátországban kellett volna pontot szerezni az Európa-bajnoki selejtezőn. Hamar kiderült, hogy erre akkor lett volna esélyünk, ha a horvátok nem állnak ki a meccsre vagy a szurkolóik berohannak a pályára, és 3-0-ra nekünk adja az UEFA a meccset. 

A himnuszokig teljesen rendben volt minden, aztán sajnos elkezdődött a meccs. A horvátok gyors gólt akartak szerezni, azonnal nekünk estek, 5 percig sem bírta ki a könnyen zavarba hozható, mindig tempóhátrányban lévő magyar védelem. 

Aztán elkezdődött az önfeledt szórakoztatás. 

5. perc, Kádár Tamás.

link Forrás

25. perc. Lovrencsics Gergő. 

link Forrás

42. perc, ismét Kádár.

link Forrás

45. perc. Csökkentjük a szórakoztató faktort, Rossi mester lecseréli Kádárt.

54. Kleinheisler teljesen feleslegesen megrúgja a magyar 16-oson belül Rebicet. Azért is okos megmozdulás, mert a magyar középpályásnak már volt egy sárgája, megkapja a másodikat. A legjobban passzoló magyar, Gulácsi Péter kivédi a 11-est.

68. perc: az első magyar lövés eltalálta a kaput, Sallai. 

71. perc: 3-4 magyar passz sikerült.

82. perc: a magyar szurkolók belekezdenek az UEFA, maffia kántálásba

Horvátország-Magyarország 3-0

gól: Modric 5., Petkovic 25., 42.

kiállítva: Kleinheisler 54.

Horvátország: Livakovic – Jedvaj, Lovren, Vida, Barisic – Modric (Kovacic, 67.), Brozovic – Rebic, Rakitic (Vlasic, 74.), Perisic (Brekalo, 60.) – Petkovic. Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic

Magyarország: Gulácsi – Lovrencsics, Orbán, Kádár (Lang, 45.), Korhut – Vida Máté, Kleinheisler – Dzsudzsák (Nagy D., 60), Holman, Sallai (Varga R., 76.) – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi

A másik meccsen Szlovákia-Wales 1-1

A csoport állása:  

  1. Horvátország 13 pont
  2. Szlovákia 10 pont
  3. Magyarország 9 pont
  4. Wales 7 pont (egy meccsel kevesebbet játszott)
  5. Azerbajdzsán 1 pont

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.