Tarlós szerint Borkai Zsolt méltatlanná vált a polgármesterségre

POLITIKA
2019 október 10., 19:15
comments 459

Tarlós István annyira rákapcsolt a kampányhajrára, hogy még Orbán Viktor 11. parancsolatát is megszegte. A főpolgármester csütörtökön arról beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy 

szerinte Borkai Zsolt győri polgármester méltatlanná vált tisztségére. Egyszerre felháborítja és elkeseríti Borkai Zsolt győri polgármester, olimpiai bajnok története. „Ez védhetetlen, vállalhatatlan és méltatlan” - fogalmazott, majd kifejtette, sokan, sokat és tisztességen dolgoztak azért, hogy teljesítményt mutassanak fel, erre most Borkai Zsolt „előállítja ezt a helyzetet, mások, bizonyos mértékig az egész közössége kontójára”. „Nem érzi, hogy mi lenne a kötelessége?” - vetette fel a költői kérdést Tarlós István, aki azt is megjegyezte, attól fél, hogy Budapesten is vannak emberek, akiket elgondolkodtat az eset. 

link Forrás

A győri polgármester hétfőn ismerte el, hogy ő látható azokon a felvételeken, amik egy adriai szexpartin készültek. Mellette olyan győri üzletemberek is részt vettek a bulin, akik egyébként rendszeresen nyernek el megbízásokat a Borkai által vezetett önkormányzattól, például az Audinak kiszemelt telkeket megszerző Rákosfalvy Zoltán is. A beszélgetésből nem derült ki, hogy Tarlós Istvánt melyik része zavarta. 

Tarlós István azt mondta, a mostaninál „erkölcstelenebb, mellébeszélősebb, súlyos valótlanságok sorozatát tartalmazó” kampányban még nem vett részt. Elítélte Alföldi Róbert és Karácsony Gergely közös rendezvényének megzavarását, valamint hangsúlyozta, a Párbeszéd irodájában történtek és a zuglói, kispesti történet „se semmi”, utóbbi szerinte felér egy gazdasági önfeljelentéssel. (InfoRádió/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.