85 szurkolót tartóztattak le Splitben

A spliti rendőrség péntek reggel közölte, hogy 36 horvátot és 49 külföldit vett őrizetbe a Horvátország-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező napján. A tájékoztatás szerint közrend elleni bűncselekmények, illetve sporteseményen várható rendbontások megelőzése céljából történt a 85 fő előállítása. 

A horvát drukkerek nagyvonalúságát mutatja, hogy a 3-0-s meccs után 

nem történt komolyabb incidens a városban és a stadionban.

(MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.