Elkészült a kampány legfényesebb képe egy megtekintésről

politika
2019 október 11., 11:07
comments 155

„Csökölyben Jakab Csongor polgármester úrral megtekintettük az új eper feldolgozó leendő helyét, amelyre a falu 100 millió forintos támogatást nyert el a kormánytól.”

- számolt be a kampányeseményről Szászfalvi László kormánypárti parlament képviselő.

Meg lehet próbálni elképzelni a megtekintést, de meg sem fogja közelíteni a valóságot. 

Íme:

photo_camera Szászfalvi László megtekinti Jakab Csongort, aki megtekinti Szászfalvi Lászlót. A háttérben az új eperfeldolgozó leendő helye.  Fotó: Szászfalvi László/Facebook

Nehéz eldönteni, hogy ez a nap kampányfotója, vagy azt inkább Lezsák Sándor osztotta meg. Legyen itt is előbb a szöveg

„A Kiskunmajsához tartozó Bodoglár település érdekében erősítettük Patkós Zsolt polgármesterjelölttel a helybélieket. Bodoglár életrevaló, életképes fejlesztése az én képviselői felelősségem is.”

Íme az egyeztetés a fejlesztésről:

photo_camera Bodoglár kampánylázban Fotó: Lezsák Sándor/Facebook

A napi fotópályázat harmadik versenyzője Tessely Zoltán országgyűlési képviselő Csabdiból. Ő így vezette fel a fotográfiát:

„Pitti Katalin koncertje után nagysikerű lakossági fórumot tartottunk Csabdin, ahol Mayerné Dömsödi Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, valamint a településen induló képviselőjelöltjeink mutatkoztak be.”   

Éljük bele magunkat a fénykép segítségével. 

photo_camera Fotó: Tessely Zoltán/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.