Elkészült a kampány legfényesebb képe egy megtekintésről

„Csökölyben Jakab Csongor polgármester úrral megtekintettük az új eper feldolgozó leendő helyét, amelyre a falu 100 millió forintos támogatást nyert el a kormánytól.”

- számolt be a kampányeseményről Szászfalvi László kormánypárti parlament képviselő.

Meg lehet próbálni elképzelni a megtekintést, de meg sem fogja közelíteni a valóságot. 

Íme:

Szászfalvi László megtekinti Jakab Csongort, aki megtekinti Szászfalvi Lászlót. A háttérben az új eperfeldolgozó leendő helye. Fotó: Szászfalvi László/Facebook

Nehéz eldönteni, hogy ez a nap kampányfotója, vagy azt inkább Lezsák Sándor osztotta meg. Legyen itt is előbb a szöveg

„A Kiskunmajsához tartozó Bodoglár település érdekében erősítettük Patkós Zsolt polgármesterjelölttel a helybélieket. Bodoglár életrevaló, életképes fejlesztése az én képviselői felelősségem is.”

Íme az egyeztetés a fejlesztésről:

Bodoglár kampánylázbanFotó: Lezsák Sándor/Facebook

A napi fotópályázat harmadik versenyzője Tessely Zoltán országgyűlési képviselő Csabdiból. Ő így vezette fel a fotográfiát:

„Pitti Katalin koncertje után nagysikerű lakossági fórumot tartottunk Csabdin, ahol Mayerné Dömsödi Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, valamint a településen induló képviselőjelöltjeink mutatkoztak be.”   

Éljük bele magunkat a fénykép segítségével. 

Fotó: Tessely Zoltán/Facebook

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.