Elkészült a kampány legfényesebb képe egy megtekintésről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Csökölyben Jakab Csongor polgármester úrral megtekintettük az új eper feldolgozó leendő helyét, amelyre a falu 100 millió forintos támogatást nyert el a kormánytól.”

- számolt be a kampányeseményről Szászfalvi László kormánypárti parlament képviselő.

Meg lehet próbálni elképzelni a megtekintést, de meg sem fogja közelíteni a valóságot. 

Íme:

Szászfalvi László megtekinti Jakab Csongort, aki megtekinti Szászfalvi Lászlót. A háttérben az új eperfeldolgozó leendő helye. Fotó: Szászfalvi László/Facebook

Nehéz eldönteni, hogy ez a nap kampányfotója, vagy azt inkább Lezsák Sándor osztotta meg. Legyen itt is előbb a szöveg

„A Kiskunmajsához tartozó Bodoglár település érdekében erősítettük Patkós Zsolt polgármesterjelölttel a helybélieket. Bodoglár életrevaló, életképes fejlesztése az én képviselői felelősségem is.”

Íme az egyeztetés a fejlesztésről:

Bodoglár kampánylázbanFotó: Lezsák Sándor/Facebook

A napi fotópályázat harmadik versenyzője Tessely Zoltán országgyűlési képviselő Csabdiból. Ő így vezette fel a fotográfiát:

„Pitti Katalin koncertje után nagysikerű lakossági fórumot tartottunk Csabdin, ahol Mayerné Dömsödi Mónika, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, valamint a településen induló képviselőjelöltjeink mutatkoztak be.”   

Éljük bele magunkat a fénykép segítségével. 

Fotó: Tessely Zoltán/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.