Glázer Tímea: Borkai újra megfutamodott

2019 október 11., péntek 17:19
153

A Magyar Hang arról írt, hogy válságtanácskozás van a Fidesznél, mert a belső mérések szerint országos hatása van a Borkai-ügynek. Látszik is a kapkodás: Borkai Zsolték meghirdettek egy sajtótájékoztatót, majd röviddel később lefújták, a Magyar Nemzet pedig lemondásra szólította fel a győri polgármestert, majd visszavonta a cikket.

Fotó: Glázer Tímea/Facebook

Glázer Tímea, az ellenzék polgármesterjelöltje a sajtótájékoztató lefújásának hírére az alábbi közleményt adta ki:

„Borkai Zsolt az utolsó pillanatban lemondta a ma estére hirdetett rendkívüli sajtótájékoztatóját. Borkai újra elmulasztotta az esélyt arra, hogy Győr polgárai elé állva vállalja a felelősséget a tetteiért. Mindent átszövő korrupciós hálózat, luxusvillák, orgiák, rejtegetett repülők, hajók, ingatlanok - ez van a polgármester álarca mögött. Ma lehetősége lett volna Borkainak a távozásra, de bebizonyosodott, hogy számára és üzlettársai számára a pénz és a hatalom fontosabb a becsületnél. Kapkodás, bujkálás, hazugságok - ez maradt a Fidesz kampányából. Borkai szégyent hozott a városára, kárt okozott a győrieknek. Mégis hiábavaló volna visszalépésre, lemondásra kérni, hiszen ma is bebizonyosodott, hogy erre nem képes, ehhez nincs bátorsága. Borkai nem akarja lemosni a szégyent a városáról, amit saját maga okozott. Ezt a győrieknek kell megtenniük, most vasárnap a szavazófülkékben.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt