Disznófejű Orbán és kutya-Bayer az Állatfarm II. előzetesében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy bizonyos a COOL2rharc Youtube-csatornára kikerült egy előzetes az Állatfarm II-höz, ami egy sötét jövőt ábrázol a végletekig korcsosult NER-rel.

Egész sok munka van benne, felbukkan a disznófejű nagyúr, aki bevásárolja magát a legnagyobb disznók, Trump és Putyin közé, de megjelenik Mészáros Lőrinc, mint malacpersely, Kövér László szarvakkal, Bayer Zsolt kutyaként, Áder János mint környezetvédő és egy Chuck Norris-szobor is. Az előzetes ígér maximumra pörgetett propagandát és narancsfejű skinheadeket is.

Jó kérdés, hogy lesz-e ebből teljes film is, esélyes, hogy nem, pedig igény biztos lenne rá.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.