Disznófejű Orbán és kutya-Bayer az Állatfarm II. előzetesében

FILM
2019 október 11., 10:59
comments 110

Egy bizonyos a COOL2rharc Youtube-csatornára kikerült egy előzetes az Állatfarm II-höz, ami egy sötét jövőt ábrázol a végletekig korcsosult NER-rel.

link Forrás

Egész sok munka van benne, felbukkan a disznófejű nagyúr, aki bevásárolja magát a legnagyobb disznók, Trump és Putyin közé, de megjelenik Mészáros Lőrinc, mint malacpersely, Kövér László szarvakkal, Bayer Zsolt kutyaként, Áder János mint környezetvédő és egy Chuck Norris-szobor is. Az előzetes ígér maximumra pörgetett propagandát és narancsfejű skinheadeket is.

Jó kérdés, hogy lesz-e ebből teljes film is, esélyes, hogy nem, pedig igény biztos lenne rá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.