Marco Rossi: Idejöttünk és úgy játszottunk, mint a nyulak

sport
2019 október 11., 03:59
comments 215

""Vitán felül sokkal jobb csapat a horvát, ezért ki lehet kapni 3-0-ra tőle, ez benne van a futballban, a szlovákok például 4-0-s vereséget szenvedtek tőlük szeptemberben. De nem így, nem ilyen formában!" - fakadt ki a horvátok elleni mérkőzés után Marco Rossi szövetségi kapitány. Az MTI beszámolója szerint az EB-selejtező utáni sajtótájékoztatón a letört tréner kijelentette: nem keres felelőst, vagy bűnbakot, mert 

mert nem egy, hanem sok játékos követett el nagyon komoly hibát.

Hogy mi okozhatta a válogatott dekoncentráltságát, Rossi nem tudott magyarázatot adni. 

"Idejöttünk és úgy játszottunk, mint a nyulak. Öt-hat gyermeteg hibát követtek el a játékosok, ebből három gólt kaptunk. A sorozatos korai hibák pedig csak növelték a bizonytalanságot. Ez volt a legrosszabb meccsünk, amióta én vagyok a kapitány,"

tette hozzá. Végül azzal zárta, hogy

"szívem szerint összetörnék mindent a teremben csalódottságomban, de úrrá kell lennem a helyzeten. Jelenleg nem találom a szavakat. Holnap viszont új nap jön, amikor a csapattal közösen meg kell találnunk a megoldást ahhoz, hogy vasárnapig talpra álljunk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.