Velence fideszes polgármestere hatalmas ütemérzékkel osztotta meg, hogy Kleinheisler őt támogatja

Koszti András, Velence újrainduló fideszes polgármestere az alábbi posztban tájékoztatta a lakosságot arról, hogy Kleinheisler László magyar válogatott labdarúgó őt támogatja, amihez egy levelet is mellékelt, amit „Kleinheisler” fogalmazott meg:

Kleinheisler többek között azt írja:

„Válogatott labdarúgóként pontosan tudom, hogy a siker alapja az összehangolt csapatmunka, amely a csapatépítéssel kezdődik.”

A méltatás azért is jól lett időzítve, mivel előző este a Horvátország–Magyarország Eb-selejtező 54. percében a magyar 16-oson belül Kleinheisler teljesen feleslegesen felrúgta Rebicet, így beszedte a második sárga lapját, és kiállították.

Kleinheisler László a második sárga lapja után elhagyja a pályátForrás: M4Sport

A meccset végül a meglehetősen rosszul játszó magyar válogatott 3-0-ra elveszítette.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.