Velence fideszes polgármestere hatalmas ütemérzékkel osztotta meg, hogy Kleinheisler őt támogatja

Koszti András, Velence újrainduló fideszes polgármestere az alábbi posztban tájékoztatta a lakosságot arról, hogy Kleinheisler László magyar válogatott labdarúgó őt támogatja, amihez egy levelet is mellékelt, amit „Kleinheisler” fogalmazott meg:

Kleinheisler többek között azt írja:

„Válogatott labdarúgóként pontosan tudom, hogy a siker alapja az összehangolt csapatmunka, amely a csapatépítéssel kezdődik.”

A méltatás azért is jól lett időzítve, mivel előző este a Horvátország–Magyarország Eb-selejtező 54. percében a magyar 16-oson belül Kleinheisler teljesen feleslegesen felrúgta Rebicet, így beszedte a második sárga lapját, és kiállították.

Kleinheisler László a második sárga lapja után elhagyja a pályátForrás: M4Sport

A meccset végül a meglehetősen rosszul játszó magyar válogatott 3-0-ra elveszítette.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.