Velence fideszes polgármestere hatalmas ütemérzékkel osztotta meg, hogy Kleinheisler őt támogatja

futball
2019 október 11., 17:35
comments 158

Koszti András, Velence újrainduló fideszes polgármestere az alábbi posztban tájékoztatta a lakosságot arról, hogy Kleinheisler László magyar válogatott labdarúgó őt támogatja, amihez egy levelet is mellékelt, amit „Kleinheisler” fogalmazott meg:

link Forrás

Kleinheisler többek között azt írja:

„Válogatott labdarúgóként pontosan tudom, hogy a siker alapja az összehangolt csapatmunka, amely a csapatépítéssel kezdődik.”

A méltatás azért is jól lett időzítve, mivel előző este a Horvátország–Magyarország Eb-selejtező 54. percében a magyar 16-oson belül Kleinheisler teljesen feleslegesen felrúgta Rebicet, így beszedte a második sárga lapját, és kiállították.

Kleinheisler László a második sárga lapja után elhagyja a pályát
photo_camera Kleinheisler László a második sárga lapja után elhagyja a pályát Forrás: M4Sport

A meccset végül a meglehetősen rosszul játszó magyar válogatott 3-0-ra elveszítette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.