Szegeden is lemondott a Fidesz egy sajtótájékoztatót

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Eredetileg úgy volt, hogy szerda délelőtt tíz órakor sajtótájékoztatót tart Szegeden a Fidesz által támogatott, hivatalosan független polgármesterjelölt, Nemesi Pál és Bartók Csaba, a párt szegedi elnöke. 

Nemesi Pál szeptemberbenFotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

Tizenöt perccel a kezdés előtt azonban megjelent egy közlemény az MTI-ben arról, hogy elmarad a „Most vasárnap válasszunk sikeres jövőt Szegednek!" című esemény.

Pénteken Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere hirdetett meg sajtótájékoztatót este hat órára, amit nem sokkal előtte lefújt. A szegedi politikai helyzetről és a Fidesz belharcairól ebben a cikkben olvashat részletesen

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.