A ló néz, a csikó lát, Borkai Zsolt is leadta voksát

politika
2019 október 13., 15:11
comments 535
Borkai Zsolt, Győr polgármestere
photo_camera Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere Fotó: Koszticsák Szilárd

Majdnem pontosan 17 órakor írtunk posztot arról, hogy nincs nyoma Borkai Zsolt győri polgármesternek, akiről október elején került ki egy videó, amin egy adriai jachton szexpartin vesz részt. 

Az önkormányzati választási kampány utolsó két hetét ez a botrány határozta meg, miután az ügy a fideszes elit szabadidős szokásain túl egy sor győri korrupciós ügyre világított rá. Az ügyről ebben a cikkben írtunk részletesen. 

Pénteken rövid időre úgy tűnt, illetve sokan azt hihették, hogy Borkai visszalép a jelöltségtől, de a polgármester váratlanul meghirdetett sajtótájékoztatóját rövid időn belül lemondta

A politikusok általában reggel, vagy a nap első felében járulnak urnához, hogy ezzel is biztassák híveiket a szavazáshoz. Borkai ezúttal nagyon kicentizte a dolgot, és az utolsó percekben esett be a számára kijelölt szavazókörbe, ezúttal feleségével együtt, láthatóan jó hangulatban. A poszt alá annyit írt: „Hajrá Győr!”   

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.