Évek óta nem lőtt senki akkora gólt a magyar válogatottban, mint Korhut balhátvéd az előbb

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bár az azeri kapus sem volt a helyzet magaslatán, Korhut Mihály balhátvéd bármilyen mérce szerint csodagólt lőtt a Magyarország-Azerbajdzsán Eb-selejtező 10. percében. Korhut a Dzsudzsák Balázs jobb oldali szöglete után kifejelt labdát kissé balról, 25-30 méterről, egy pattanás után, a levegőből lőtte az ellenfél kapujánal bal sarkába. 

Íme:

Hogy még szebb legyen az egész, ez volt Korhut első válogatott gólja. Megérte kivárni!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.