Évek óta nem lőtt senki akkora gólt a magyar válogatottban, mint Korhut balhátvéd az előbb

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Bár az azeri kapus sem volt a helyzet magaslatán, Korhut Mihály balhátvéd bármilyen mérce szerint csodagólt lőtt a Magyarország-Azerbajdzsán Eb-selejtező 10. percében. Korhut a Dzsudzsák Balázs jobb oldali szöglete után kifejelt labdát kissé balról, 25-30 méterről, egy pattanás után, a levegőből lőtte az ellenfél kapujánal bal sarkába. 

Íme:

Hogy még szebb legyen az egész, ez volt Korhut első válogatott gólja. Megérte kivárni!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.