Játék: megtalálod a hasonlóságot a fideszes megyei lapok címlapján?

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Izgalmas játékra hívjuk olvasóinkat e vasárnap reggelen: itt az önkormányzati választás napja, és ez természetesen lázban tartja a gigantikus fideszes médiaalapítvány alá beterelt regionális hírlapokat is, nem meglepő módon mindenhol a megyei események vannak a hírek fókuszában. 

De hoppá! A nagyon figyelmes szemnek feltűnhet, hogy mintha lenne egy hír, amely vasárnap reggel az összes megyei lap címlapjára ki tudott volna keveredni, függetlenül attól, hogy az ország melyik részéről van szó. Ha nem lenne meg elsőre, segítünk: a fifikás központi szerkesztők a budapesti főpolgármesterválasztással kapcsolatban rejtettek el egy hírt az összes megyei lap címlapján, hiszen mi más lenne érdekes Bács-Kiskuntól Zaláig.

És akkor a megyei címlapok közül néhány:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.