Játék: megtalálod a hasonlóságot a fideszes megyei lapok címlapján?

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Izgalmas játékra hívjuk olvasóinkat e vasárnap reggelen: itt az önkormányzati választás napja, és ez természetesen lázban tartja a gigantikus fideszes médiaalapítvány alá beterelt regionális hírlapokat is, nem meglepő módon mindenhol a megyei események vannak a hírek fókuszában. 

De hoppá! A nagyon figyelmes szemnek feltűnhet, hogy mintha lenne egy hír, amely vasárnap reggel az összes megyei lap címlapjára ki tudott volna keveredni, függetlenül attól, hogy az ország melyik részéről van szó. Ha nem lenne meg elsőre, segítünk: a fifikás központi szerkesztők a budapesti főpolgármesterválasztással kapcsolatban rejtettek el egy hírt az összes megyei lap címlapján, hiszen mi más lenne érdekes Bács-Kiskuntól Zaláig.

És akkor a megyei címlapok közül néhány:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.