Salgótarján ellenzéki kézen marad

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Fekete Zsolt MSZP-s polgáremester 54,25 százalékkal nyerte a salgótarjáni polgármester-választást, a fideszes Szabó Csaba 42,86 százalékot kapott. 

A további sorrend:

  3. Egyedi Norbert (Mi Hazánk) - 1,97 százalék (264 szavazat)
  4. Nagy Attila (MUNKÁSPÁRT) - 0,92 százalék (123 szavazat)

Fotó: Komka Péter/MTI

Salgótarján azon kevés nagyvárosok közé tartozik, amely ellenzéki vezetéssel futott neki a választásnak. 2014-ig itt is fideszes polgármester volt, de abban az évben az MSZP-s Dóra Ottó nyert, mindössze 50 szavazattal. A halála után kiírt időközi választást már több mint tíz százalékkal nyerte a szintén MSZP-s Fekete Zsolt, akit most közösen támogattak az ellenzéki pártok. 

Néhány nappal a választás előtt még polgármesterjelölti vitát is tartottak Salgótarjánban.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.