Puzsér: Öt év múlva kihívjuk a komplett politikai osztályt

  • Puzsér Róbert nyáron azt mondta a 444-nek, hogy „el kell mondani, hogy mit kell tenni, és hagyni kell, hogy az emberek elküldjenek a picsába”. Enyhén csalódott az eredmény miatt, mivel nem sikerült elérnie az 5 százalékot, de ezt annak tudja be, hogy a mostani klíma nem kedvez a centrumpolitikának, mert „az egész társadalom O1G-t akart vagy Fideszt”.
  • Ennek ellenére az elért eredményt is egy „szabad szemmel jól látható bizalomnak” tekinti, amit meg kell becsülni. Szerinte annak sincs semmi jelentősége, hogy ez most 4 százalék, 14 vagy 24, csak az számít, hogy 5 év múlva honnan kell dobbantaniuk.
  • Tervei szerint 5 év múlva visszahozza a programját, és megversenyezteti a Sétáló Budapest 2.0-át. Arra számít, hogy akkor nagyobb lesz a társadalom igénye a konszolidációra.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.