A MIÉP elveszítette a bástyáját, Tiszaeszlárt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem csak az ősfideszes Kétpó tartogatott hatalmas meglepetést, ahol bukott a Fidesz polgármestere, hanem Tiszaeszlár is: ott 5 éve még simán vitte a polgármesteri helyet a MIÉP, de az idei önkormányzati választás az utolsó MIÉP-es bástyán is bukást hozott.

A MIÉP elnöke, Nagy Tibor, Tiszaeszlár eddigi polgármestere

A 2001-ből 1487 ment el szavazni, a végeredmény:

  • Vajda László (független): 634 szavazat (42,98 százalék)
  • Nagy Tibor (Összefogás Tiszaeszlár Jövőjéért Egyesület-Magyar Igazság és Élet Pártja-Mi Hazánk Mozgalom): 595 szavazat (40,34 százalék)
  • Glonczi Miklós (független): 246 szavazat (16,68 százalék)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.