Hollik: Mégiscsak demokráciában élünk, Borkai polgármester marad

2019 október 14., hétfő 19:17
478

A kormányszóvivő a Hírt TV-n mondta ki Velkovics Vilmos kíméletlenül záporozó kérdéseinek súlya alatt megtörve: Borkai Zsolt kilép ugyan a Fideszből (illetve úgy tűnik, hogy a  Kövér Lászlóval és Kubatov Gáborral folytatott mai eszmecseréje után kénytelen kilépni), de ez nem jelenti azt, hogy a polgármesterségről lemondana.

„Mégiscsak demokráciában élünk, azt nem lehet mondani, hogy a győriek nem voltak minden ismeret birtokában, így tehát nem tehetünk mást, mint a győri választópolgárok véleményét tiszteletben tartjuk. De nyilvánvalóan azért, hogy a Fidesz-KDNP morális integritása megmaradjon, ezért ahogy azt a pártelnök úr ígérte is, lépni kellett” – fejtegette a döntések morálfilozófiai hátterét Hollik. 

Borkai kedd délelőtt Győrben sajtótájékoztatót tart, ezen jelenti be a bejelentendőket.

A szóvivő azt is elmondta, hogy a választási eredményeket elemző beszélgetéseken a leggyakrabban elhangzó kifejezés a Borkai-faktor volt. Egyéb választási kérdéseket taglalva a műsorvezetővel kölcsönösen megnyugtatták egymást: nem Tarlós István alkalmasságáról mondtak ítéletet vasárnap a budapestiek.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt