Magyar Nemzet: Borkai kilép a Fideszből

2019 október 14., hétfő 14:19
665

A kormánypárti lap írásban számolt be arról, hogy:

„A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert. A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből.”

Orbán Viktor miniszterelnök és Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester a Modern városok programban a kormány és Győr városa közötti együttműködési megállapodás aláírásán a győri városháza dísztermében 2017. április 28-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A pártlap a szexbotrányba keveredett, majd a nyilvánosság elől pánikolva elbujtatott Borkaira tolta Tarlós István vereségét is. Borkait viszont Győrben újraválasztották, pont azokban a kerületekben nyerte a legnagyobbat Glázer Tímea ellen, ahol pár nappal a választás előtt négy jobbikos egyéni jelölt felrúgta az összefogást.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt