Magyar Nemzet: Borkai kilép a Fideszből

politika
2019 október 14., 14:19
comments 658

A kormánypárti lap írásban számolt be arról, hogy:

„A külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert. A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt holnap sajtótájékoztató keretében jelenti be, hogy kilép a Fideszből.”

Orbán Viktor miniszterelnök és Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester a Modern városok programban a kormány és Győr városa közötti együttműködési megállapodás aláírásán a győri városháza dísztermében 2017. április 28-án.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök és Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester a Modern városok programban a kormány és Győr városa közötti együttműködési megállapodás aláírásán a győri városháza dísztermében 2017. április 28-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A pártlap a szexbotrányba keveredett, majd a nyilvánosság elől pánikolva elbujtatott Borkaira tolta Tarlós István vereségét is. Borkait viszont Győrben újraválasztották, pont azokban a kerületekben nyerte a legnagyobbat Glázer Tímea ellen, ahol pár nappal a választás előtt négy jobbikos egyéni jelölt felrúgta az összefogást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.