Négy kerületben is képviselőt ad a Kétfarkú Kutyapárt

Csúcsra ért a viccpárt, a II. (Juhász Veronika Anna), a XII. (Kovács Gergely), a XIV. (Victora Zsolt), és a XV. kerületben (Pálmai Attila) is lesz képviselője. Egyénit nem sikerült nyerniük, de így is annyi szavazatot kaptak, hogy kompenzációs listáról kaptak helyet. 

Támogatták a szombathelyi összellenzéki polgármesterjelöltet, Nemény Andrást (Éljen Szombathely! Egyesület-Momentu-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Magyar Kétfarkú Kutya Párt-Magyar Szolidartiás Mozgalom-Mindenki Magyarországa Mozgalom), aki szorosan, de nyert. Így részpolgármesterük is lett. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.