Összeomlás élőben: a köztévé választási műsorának legjobb pillanatai

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2019 október 14., hétfő 17:32
501

Egészen más eredményre számíthattak az M1 választási műsorában: Németh Balázs, a közszolgálati tévé műsorvezetője és Mráz Ágoston Sámuel politikai elemző élőben, látványosan zuhantak össze az ellenzéki sikerek hírére. A műsor elején még rendkívül kedélyes páros okosasztalról varázsolta elő az eredményeket, csak éppen az okosasztal is azt mutatta idővel, hogy a fővárost és más vidéki nagyvárosokat elbukta a Fidesz. Ennek megfelelően alakult a hangulat is. Németh Balázs igyekezett megőrizni a hidegvérét, ez nem mindig sikerült, de tegyük a kezünket a szívünkre: kit nem hoz ki a sodrából rettenetesen, ha nem a kormánypárti jelölt nyer? Mráz Ágoston Sámuel kevésbé rutinos csipkelődő, így ő hosszú órákon át ugyanazokat a paneleket sorolta és variálta, amik az alábbiak voltak:

  • Azok, akik az ellenzéki összefogásra szavaztak, nem az elvégzett munka és (figyelem!) alkalmasság alapján voksoltak, hanem megdöbbentő módon pártpreferenciák alapján.
  • Ismétlem, az ellenzékre szavazó választók pártpreferenciák alapján hoztak döntést!!!
  • Borkai „bajba keveredett”, és ennek más fideszesek is megitták a levét, milyen kár, hogy a kispesti kokain-botrány és Wittinghof Tamás szexvideója nem váltott ki hasonló hatást a szavazókból, érdekes.

A maratoni, 6 órás adás íve kiválóan követhető az alábbi, kiragadott pillanatokban, a magabiztos lesajnálástól egészen a prüszkölő, egyre szórakoztatóbb végkifejletig, amikor Németh Balázs már halál komoly fejjel mesél arról, hogy Karsay Ferenc remek csecsemőúsztató, és hogy egyébként a lánya is az.

Csemege!

A műsor második órájában, minimális feldolgozottság mellett még úgy tűnt, Gödöllőn a fideszes jelölt vezet.

Az úr, aki talán túl idős már ahhoz, hogy polgármester legyen (nem, nem az az úr)

Tatabányán az ellenzéki összefogás jelöltje, Szűcsné Posztovics Ilona vette át a városvezetést fideszes elődjétől,

de a páros kiszámolta, hogy tulajdonképpen mi lett volna, ha.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt