Összeomlás élőben: a köztévé választási műsorának legjobb pillanatai

Média
2019 október 14., 17:32
comments 495

Egészen más eredményre számíthattak az M1 választási műsorában: Németh Balázs, a közszolgálati tévé műsorvezetője és Mráz Ágoston Sámuel politikai elemző élőben, látványosan zuhantak össze az ellenzéki sikerek hírére. A műsor elején még rendkívül kedélyes páros okosasztalról varázsolta elő az eredményeket, csak éppen az okosasztal is azt mutatta idővel, hogy a fővárost és más vidéki nagyvárosokat elbukta a Fidesz. Ennek megfelelően alakult a hangulat is. Németh Balázs igyekezett megőrizni a hidegvérét, ez nem mindig sikerült, de tegyük a kezünket a szívünkre: kit nem hoz ki a sodrából rettenetesen, ha nem a kormánypárti jelölt nyer? Mráz Ágoston Sámuel kevésbé rutinos csipkelődő, így ő hosszú órákon át ugyanazokat a paneleket sorolta és variálta, amik az alábbiak voltak:

  • Azok, akik az ellenzéki összefogásra szavaztak, nem az elvégzett munka és (figyelem!) alkalmasság alapján voksoltak, hanem megdöbbentő módon pártpreferenciák alapján.
  • Ismétlem, az ellenzékre szavazó választók pártpreferenciák alapján hoztak döntést!!!
  • Borkai „bajba keveredett”, és ennek más fideszesek is megitták a levét, milyen kár, hogy a kispesti kokain-botrány és Wittinghof Tamás szexvideója nem váltott ki hasonló hatást a szavazókból, érdekes.

A maratoni, 6 órás adás íve kiválóan követhető az alábbi, kiragadott pillanatokban, a magabiztos lesajnálástól egészen a prüszkölő, egyre szórakoztatóbb végkifejletig, amikor Németh Balázs már halál komoly fejjel mesél arról, hogy Karsay Ferenc remek csecsemőúsztató, és hogy egyébként a lánya is az.

Csemege!

A műsor második órájában, minimális feldolgozottság mellett még úgy tűnt, Gödöllőn a fideszes jelölt vezet.

link Forrás

Az úr, aki talán túl idős már ahhoz, hogy polgármester legyen (nem, nem az az úr)

link Forrás

Tatabányán az ellenzéki összefogás jelöltje, Szűcsné Posztovics Ilona vette át a városvezetést fideszes elődjétől,

de a páros kiszámolta, hogy tulajdonképpen mi lett volna, ha.

link Forrás

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.