Tisztelet a hősöknek, elindítjuk a politikusok olcsókrumpli számlálóját

2019 október 15., kedd 12:00
247

Talán észre sem vettük a nagy kampányzajban, hogy milyen gondoskodás hatotta át a politikusokat, amikor krumplit adtak a szépkorúaknak ingyen vagy olcsón, volt, ahol jutott kávé, tea, méz, fodroskocka, gyulai kolbász is. 

Persze, itt is vannak irigyek, Ferencvárosban például aljas módon megtámadták a fideszes Bácskai János olcsóalma- és krumpli akcióját, mintha az alkalmas lenne a választók befolyásolására. A helyi választási bizottság szerencsére meglátta a nemes szándékot az akcióban:

Most, hogy végre nincs kampány, jobban oda tudunk figyelni az egészséges táplálkozás apostolaira, elindítjuk a politikusok ételosztó-számlálóját. 

Így állunk most, október 15-én:

Fotó: Nicolas Armer/dpa Picture-Alliance/AFP

Holnap is van nap, az egészség mindig fontos. Ha változás lesz, jelentkezünk.

UPDATE 15:44

A poszt megjelenése után az ellenzéki vezetésű XIII. kerületi önkormányzat arról értesített bennünket, hogy ők bizony terveznek ételosztást novemberre, és éppen a választási kampány miatt halasztották a hagyományos időpontnál későbbre az akciót. Ezt írták:

„A XIII. Kerületi Önkormányzatnál minden évben megszervezzük őszi támogatási akciónkat, mely során zöldség-gyümölcs utalványokat igényelhetnek a kerületi partnerkártyával rendelkező lakosok. Az idei évben a korábbiaktól eltérően elhalasztottuk a szeptember-októberben megszervezendő akciót, az önkormányzati választásokra való tekintettel a választást követő napon hirdettük meg azt.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt