Tisztelet a hősöknek, elindítjuk a politikusok olcsókrumpli számlálóját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Talán észre sem vettük a nagy kampányzajban, hogy milyen gondoskodás hatotta át a politikusokat, amikor krumplit adtak a szépkorúaknak ingyen vagy olcsón, volt, ahol jutott kávé, tea, méz, fodroskocka, gyulai kolbász is. 

Persze, itt is vannak irigyek, Ferencvárosban például aljas módon megtámadták a fideszes Bácskai János olcsóalma- és krumpli akcióját, mintha az alkalmas lenne a választók befolyásolására. A helyi választási bizottság szerencsére meglátta a nemes szándékot az akcióban:

Most, hogy végre nincs kampány, jobban oda tudunk figyelni az egészséges táplálkozás apostolaira, elindítjuk a politikusok ételosztó-számlálóját. 

Így állunk most, október 15-én:

Fotó: Nicolas Armer/dpa Picture-Alliance/AFP

Holnap is van nap, az egészség mindig fontos. Ha változás lesz, jelentkezünk.

UPDATE 15:44

A poszt megjelenése után az ellenzéki vezetésű XIII. kerületi önkormányzat arról értesített bennünket, hogy ők bizony terveznek ételosztást novemberre, és éppen a választási kampány miatt halasztották a hagyományos időpontnál későbbre az akciót. Ezt írták:

„A XIII. Kerületi Önkormányzatnál minden évben megszervezzük őszi támogatási akciónkat, mely során zöldség-gyümölcs utalványokat igényelhetnek a kerületi partnerkártyával rendelkező lakosok. Az idei évben a korábbiaktól eltérően elhalasztottuk a szeptember-októberben megszervezendő akciót, az önkormányzati választásokra való tekintettel a választást követő napon hirdettük meg azt.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.