Türkök közt feszít Orbán Viktor

POLITIKA
2019 október 15., 11:36
comments 542

Közreadott egy képet a Miniszterelnöki Sajtóiroda, amin Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Bagdad Amrejev, a Türk Tanács főtitkára (b), Savkat Mirzijojev üzbég államfő (b3), Nurszultan Nazarbajev volt kazah elnök (b4), Ilham Aliyev azeri elnök (b5), Recep Tayyip Erdogan török elnök (b6) és Szooronbaj Dzsejenbekov kirgiz elnök (j2) mellett pózol a Türk Tanács csúcstalálkozóján Bakuban 2019. október 15-én.

A magyar miniszterelnök hétfőn Erdogannal tárgyalt, akit biztosított támogatásáról azt követően, hogy Törökország szárazföldi offenzívát indított Szíria kurdok lakta területein. Orbán Viktor hétfőn négyszemközti egyeztetést folytatott lham Aliyev azeri elnökkel is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.