Türkök közt feszít Orbán Viktor

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Közreadott egy képet a Miniszterelnöki Sajtóiroda, amin Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Bagdad Amrejev, a Türk Tanács főtitkára (b), Savkat Mirzijojev üzbég államfő (b3), Nurszultan Nazarbajev volt kazah elnök (b4), Ilham Aliyev azeri elnök (b5), Recep Tayyip Erdogan török elnök (b6) és Szooronbaj Dzsejenbekov kirgiz elnök (j2) mellett pózol a Türk Tanács csúcstalálkozóján Bakuban 2019. október 15-én.

A magyar miniszterelnök hétfőn Erdogannal tárgyalt, akit biztosított támogatásáról azt követően, hogy Törökország szárazföldi offenzívát indított Szíria kurdok lakta területein. Orbán Viktor hétfőn négyszemközti egyeztetést folytatott lham Aliyev azeri elnökkel is. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.