Hoppál Péter szerint Budapestet megölte az emberi butaság és az irigység

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hoppál Péter, pécsi fideszes országgyűlési képviselő a Facebookon reagált arra, hogy vasárnap Karácsony Gergelyt választották Budapest főpolgármesterének. Négy képet is feltöltött, „Budapest sírján” például az áll, hogy

„megölte az emberi butaság és az irigység”.

Egy másik képen azt is megjövendölte, hogy négy év múlva a szétrombolt, apokaliptikus Budapesten majd azt mondják: 

„Tudod, volt egy szavazás, és sok másik emberrel együtt rosszul döntöttem”.A korábbi kulturális államtitkár hétfőn Spiró György „Jönnek” című versének részletével is értékelte a választásokat. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.