Máris kettőre ugrott az olcsókrumpli számláló

Választás utáni krumpliosztás-számláló

Amikor tegnap elindítottuk a politikusok olcsókrumpli számlálóját, nem számítottunk rá, hogy 2022-ig lesz dolgunk vele. De előbb a XIII. kerületi önkormányzat jelezte, hogy ők bizony direkt a választás UTÁN egy nappal hirdették meg a szokásos őszi támogatási akciójukat, mely során zöldség-gyümölcs utalványokat igényelhetnek a kerületi partnerkártyával rendelkező lakosok. Pont azért most - a hagyományos időpontnál később -, hogy ne tűnjön kampányeseménynek. Ok, a XIII. kerületi vezetésnek annyira nem kellett izgulnia a választási eredmények miatt. 

És a III. kerületben is olcsókrumpli akció lesz, nem is novemberben, hanem már most pénteken és szombaton. A 44 tonna krumpli már meg is érkezett:

Fotó: Olvasónktól

Nem az új, ellenzéki városvezetés rendelte meg gyorsan, hogy ezzel hálálják meg a rájuk adott voksot, hanem még a Bús Balázs-féle régi, ami már nem lesz hivatalban a krumpliosztás idején. 

A kerületi lapban ugyan a kampány idején hirdették meg az olcsókrumpli akciót, de eredetileg is a választás után akarták kiosztani a rászorulóknak és nyugdíjasoknak. A 20 kilós zsák ára 300 forint. 

Az Index kiment a helyszínre, a leszállított krumplira péntekig biztonsági őrök vigyáznak. 

Ha megint változás lesz, szólunk. Legkésőbb 2022-ben biztosan. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.