Máris kettőre ugrott az olcsókrumpli számláló

2019 október 16., szerda 17:08
108
[ Error: Hiányzó widget ]

Amikor tegnap elindítottuk a politikusok olcsókrumpli számlálóját, nem számítottunk rá, hogy 2022-ig lesz dolgunk vele. De előbb a XIII. kerületi önkormányzat jelezte, hogy ők bizony direkt a választás UTÁN egy nappal hirdették meg a szokásos őszi támogatási akciójukat, mely során zöldség-gyümölcs utalványokat igényelhetnek a kerületi partnerkártyával rendelkező lakosok. Pont azért most - a hagyományos időpontnál később -, hogy ne tűnjön kampányeseménynek. Ok, a XIII. kerületi vezetésnek annyira nem kellett izgulnia a választási eredmények miatt. 

És a III. kerületben is olcsókrumpli akció lesz, nem is novemberben, hanem már most pénteken és szombaton. A 44 tonna krumpli már meg is érkezett:

Fotó: Olvasónktól

Nem az új, ellenzéki városvezetés rendelte meg gyorsan, hogy ezzel hálálják meg a rájuk adott voksot, hanem még a Bús Balázs-féle régi, ami már nem lesz hivatalban a krumpliosztás idején. 

A kerületi lapban ugyan a kampány idején hirdették meg az olcsókrumpli akciót, de eredetileg is a választás után akarták kiosztani a rászorulóknak és nyugdíjasoknak. A 20 kilós zsák ára 300 forint. 

Az Index kiment a helyszínre, a leszállított krumplira péntekig biztonsági őrök vigyáznak. 

Ha megint változás lesz, szólunk. Legkésőbb 2022-ben biztosan. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt