A holland farmon talált fiatalok apját is őrizetbe vette a rendőrség

horror
2019 október 17., 18:02

Egy másik férfit is őrizetbe vett a holland rendőrség annak a világtól elzárva élő családnak az ügyében, akiket kedden találtak meg egy farmon ország északi részén fekvő Ruinerwold mellet, miután a legidősebb fiú öt sör után elmondta a kocsmában, hogy segítségre van szükségük. Az ügyben először egy 58 éves osztrák férfit fogtak el, most pedig azt a 67 éves férfit is őrizetbe vették, aki a Spiegel szerint a farmon talált fiatalok apja lehet. A holland rendőrség közleménye szerint a férfit személyi szabadság megsértésével és pénzmosással gyanúsítják.

photo_camera A farm, ahol éltek Fotó: Wilbert Bijzitter/ANP/AFP

A rendőrség a farmon hat embert talált, akiket gondozásba vett. A farmon lévő ház egy elzárható helyiségében találtak rájuk. A gyermekek édesanyja valószínűleg meghalt még azelőtt, hogy a család 2010-ben a farmra költözött volna. A fákkal körülvett farmhoz egyébként egy nagy veteményes is tartozott, valamint kecskéik is voltak. Nagyrészt önfenntartóan éltek.

A helyieket sokkolták a történtek. Újságíróknak elmondták, hogy a farmon mindig csak egy férfit láttak, nem is tudták, hogy van családja.