Belehalt agysérüléseibe a kiütött bokszoló

sport
2019 október 17., 04:21
comments 94
photo_camera Patrick Day (balra) és Charles Conwell 2019. október 12-én Chicagóban mérkőztek egymással. Conwell háromszor is padlóra küldte az ellenfelét, aki a harmadik kiütés után többé már nem tért magához. Fotó: DYLAN BUELL/AFP

Négy nappal azután, hogy kiütötték, a kórházban életét vesztette a 27 éves amerikai bokszoló, Patrick Day.

Day szombaton Charles Conwellel bokszolt, aki a tizedik menetben kiütötte. Day előtte már kétszer is padlóra került, végső kiütése után eszméletlen állapotban szállították kórházba.

photo_camera Day-t eszméletlenül szállították kórházba a kiütése után. Agyműtéten is átesett, de négy nap kóma után belehalt sérüléseibe. Fotó: DYLAN BUELL/AFP

Agyműtéten esett át, de magához már nem tért. Négy napig feküdt kómában, életét nem sikerült megmenteni.

Day profi pályafutása során 17-szer győzött, négyszer kikapott, egyszer döntetlenre végzett. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.