Molnár Zsolt nem vállalja a főpolgármester-helyettességet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy Molnár Zsolt „nem fogja vállalni” az alpolgármesterséget Karácsony Gergely mellett, mivel most lett pártigazgató az MSZP-ben. Szóval inkább a pártszervezéssel foglalkozik a jövőben, de azért Karácsony Gergelyt is segíteni fogja. 

Molnár Zsolt Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Egyébként Kunhalmi szerint csak azért mondják Molnár Zsoltról, hogy a Fidesz beépített embere, mert „elég jó szakember” és „nagyon jó képességei vannak abban, hogyan lehet összefésülni egy együttműködést”, jó pártépítő. Kunhalmi elmondta, hogy szerinte az MSZP-nek és a Demokratikus Koalíciónak is jár egy-egy alpolgármesteri pozíció a fővárosban, ugyanakkor NYILVÁN a főpolgármester dönti el, kivel szeretne együttműködni. 

A kispesti Lackner Csaba korrupció- és kokógyanús ügyéről Kunhalmi azt mondta, zajlanak a tárgyalások. Kunhalmi szerint Lacknernek ki kellene lépnie az MSZP-ből, hogy „ne terhelje a közösségét”.  De ha tisztázza magát, akkor szeretettel várják vissza. 

Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselőről egy héttel a választás előtt a HírTV tett közzé videófelvételt, amelyen fehér porral teli zacskót lobogtat. A Magyar Nemzet a kampány utolsó hetében naponta lehozott hangfelvételeket, amelyeket Lackner manipuláltnak nevezett, a lap szerint viszont bizonyítják a kispesti ellenzék korruptságát, amiért a polgármesternek és természetesen Karácsony Gergelynek kell felelősséget vállalnia.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó