Molnár Zsolt nem vállalja a főpolgármester-helyettességet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy Molnár Zsolt „nem fogja vállalni” az alpolgármesterséget Karácsony Gergely mellett, mivel most lett pártigazgató az MSZP-ben. Szóval inkább a pártszervezéssel foglalkozik a jövőben, de azért Karácsony Gergelyt is segíteni fogja. 

Molnár Zsolt Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Egyébként Kunhalmi szerint csak azért mondják Molnár Zsoltról, hogy a Fidesz beépített embere, mert „elég jó szakember” és „nagyon jó képességei vannak abban, hogyan lehet összefésülni egy együttműködést”, jó pártépítő. Kunhalmi elmondta, hogy szerinte az MSZP-nek és a Demokratikus Koalíciónak is jár egy-egy alpolgármesteri pozíció a fővárosban, ugyanakkor NYILVÁN a főpolgármester dönti el, kivel szeretne együttműködni. 

A kispesti Lackner Csaba korrupció- és kokógyanús ügyéről Kunhalmi azt mondta, zajlanak a tárgyalások. Kunhalmi szerint Lacknernek ki kellene lépnie az MSZP-ből, hogy „ne terhelje a közösségét”.  De ha tisztázza magát, akkor szeretettel várják vissza. 

Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselőről egy héttel a választás előtt a HírTV tett közzé videófelvételt, amelyen fehér porral teli zacskót lobogtat. A Magyar Nemzet a kampány utolsó hetében naponta lehozott hangfelvételeket, amelyeket Lackner manipuláltnak nevezett, a lap szerint viszont bizonyítják a kispesti ellenzék korruptságát, amiért a polgármesternek és természetesen Karácsony Gergelynek kell felelősséget vállalnia.