Molnár Zsolt nem vállalja a főpolgármester-helyettességet

Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy Molnár Zsolt „nem fogja vállalni” az alpolgármesterséget Karácsony Gergely mellett, mivel most lett pártigazgató az MSZP-ben. Szóval inkább a pártszervezéssel foglalkozik a jövőben, de azért Karácsony Gergelyt is segíteni fogja. 

Molnár Zsolt Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Egyébként Kunhalmi szerint csak azért mondják Molnár Zsoltról, hogy a Fidesz beépített embere, mert „elég jó szakember” és „nagyon jó képességei vannak abban, hogyan lehet összefésülni egy együttműködést”, jó pártépítő. Kunhalmi elmondta, hogy szerinte az MSZP-nek és a Demokratikus Koalíciónak is jár egy-egy alpolgármesteri pozíció a fővárosban, ugyanakkor NYILVÁN a főpolgármester dönti el, kivel szeretne együttműködni. 

A kispesti Lackner Csaba korrupció- és kokógyanús ügyéről Kunhalmi azt mondta, zajlanak a tárgyalások. Kunhalmi szerint Lacknernek ki kellene lépnie az MSZP-ből, hogy „ne terhelje a közösségét”.  De ha tisztázza magát, akkor szeretettel várják vissza. 

Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselőről egy héttel a választás előtt a HírTV tett közzé videófelvételt, amelyen fehér porral teli zacskót lobogtat. A Magyar Nemzet a kampány utolsó hetében naponta lehozott hangfelvételeket, amelyeket Lackner manipuláltnak nevezett, a lap szerint viszont bizonyítják a kispesti ellenzék korruptságát, amiért a polgármesternek és természetesen Karácsony Gergelynek kell felelősséget vállalnia.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó