Tarlós tényleg miniszterelnöki főtanácsadó lesz, de budapesti ügyekkel nem akar foglalkozni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: botost/444.hu

Orbán Viktor már a választások éjszakáján kijelentette, hogy „Budapest vesztett egy főpolgármestert, én viszont nyertem egy kiváló tanácsadót”. A volt főpolgármester szerdán már beszélt is a miniszterelnökkel. Ugyanakkor az ATV-nek azt mondta, aktuális politikai ügyekkel, és budapesti kérdésekkel egyáltalán nem kíván foglalkozni.

Tarlós hozzátette, hogy nagyon szereti a fővárost, de úgy érzi, hogy nem lenne elegáns, ha ő most elkezdene vitatkozni bármiben is az új főpolgármester döntéseivel.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.