Trump a saját golfklubjában rendezi a következő G7-es találkozót

A Fehér Ház megerősítette, hogy jövő júniusban Donald Trump floridai golfklubjában tartják majd a következő G7-es találkozót. Mick Mulvaney szóvivő sietve hozzátette, hogy az elnök nem fog profitálni az eseményből. Még azt is tagadta, hogy minden reklám lenne, ugyanis szerinte Donald Trump brandje így is elég erős már. 

Fotó: MICHELE EVE SANDBERG/AFP

Trump klubja, a National Doral Miami egyébként 8 mérföldre van Miami repterétől. Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Japán, Nagy-Britannia, az Egyesült Államok és az EU vezetői június 10-én ülnek össze két napra.  (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.