A nap fotósorozata: Kövér László melegítőben, focizás közben, székely zászlóval

Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mondott a Buzánszky Jenő Sportközpont átadóünnepségén az erdélyi Csíkszentdomokoson. 

Fotó: MTI Fotószerkesztõség/Veres Nándor/MTI/MTVA

Kövér László megtekinti a klubházat. Buzánszky Jenő (az őt ábrázoló fotók a falon), az Aranycsapat négy évvel ezelőtt, utolsóként elhunyt tagja, egykori 49-szeres válogatott labdarúgó.

Fotó: Veres Nándor/MTI/MTVA

A magyar parlament és a moldvai csángó válogatott csapatának barátságos labdarúgó-mérkőzése avatta fel a létesítményt.

Fotó: Veres Nándor/MTI/MTVA

Kövér László és Szántó László, Csíkkozmás polgármestere a barátságos labdarúgó-mérkőzésen.

Fotó: Veres Nándor/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.