Bödőcs a korrupcióról és a Borkai-videóról: „Ez jutott nekünk”

A Magyar Hang új száma interjút közöl Bödőcs Tiborral, ebből raktak ki kedvcsináló részleteket. „Most valóban bedurvult a dolog” - mondja a humorista, akiben felmerült a kérdés: hogyan reagáljon, amikor „a közélet a kokainról és prostikról szól”.

„Eddig is tudtuk, hogy miként működik a korrupció, de egy ilyen videót nézve sokkal könnyebben átélhetővé vált ez: Aperol Spritz meg az Add ide a didit. Ez jutott nekünk, A Wall Street farkasa Fásy Ádám-féle kiadása.”

Fotó: botost/444.hu

A kérdésre, hogy akkor kap-e paródiát Karácsony Gergely, azt mondta: „Most, hogy az ellenzék erősödött, az a dolgom, hogy ha hülyék lesznek, akkor beszéljek róluk. Ha már hatalmuk van, hibázni is fognak, és még nevetségesebbek lesznek, mint eddig, persze.” Kíváncsian, de illúziók nélkül várja a fejleményeket, mert az ellenzékkel is komoly gondjai voltak és vannak. 

„Nem tagadom, nincs ellenemre, hogy némi bors került az álkeresztény kleptokrácia orra alá, és szeretném látni, hogy ha már lehetőséget kapott a »nemfidesz«, él vele, nem lopnak, nem a másik tábor elleni hergeléssel lesznek elfoglalva az új polgármesterek. Meglátjuk.”

Nemrég, új regénye alkalmából a 444 is akart interjúzni Bödőccsel. Hát, így sikerült.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.