"Olyan dolog miatt kellett távoznom, ami Romániában sosem fordult elő velem"

sport
2019 október 18., 06:05
comments 194

Két hete sincs, hogy az élvonalbeli Kisvárda Master Good bejelentette, távozik a csapattól Miriuta László tréner. Az NB1 hatodik helyén tanyázó klub és edzője hivatalosan közös megegyezéssel vált el egymástól, de Miriuta a Digisportnak elárulta, mi okozta a szakítást. Nem, nem a teljesítménye.

"Olyan dolog miatt kellett távoznom, ami Romániában sosem fordult elő velem. Az Újpest elleni bajnoki szünetében éppen instrukciókat adtam Grozavnak, amikor észrevettem, hogy valaki ordibál az öltözőben. A tulajdonos úr volt az, az egyik játékossal mérgelődött. Megkérdeztem tőle, hogy pénzt hozott a játékosoknak, vagy miért van itt?,"

mondta Miriuta, majd folytatta a sztorit: 

"megkértem, hogy hagyja el az öltözőt, mert rajtam, a stábon és a játékosokon kívül senkinek nincs ott keresnivalója. Azt felelte, hogy “rendben”, majd onnantól kezdve csak emailekben kommunikáltunk. Az utolsó meccsemen biztonsági őrt állíttattam az öltöző elé, és mondtam, hogy senki nem jöhet be. Másnap felhívott a tulajdonos, hogy nem folytatjuk a közös munkát."

(24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.