"Olyan dolog miatt kellett távoznom, ami Romániában sosem fordult elő velem"

Két hete sincs, hogy az élvonalbeli Kisvárda Master Good bejelentette, távozik a csapattól Miriuta László tréner. Az NB1 hatodik helyén tanyázó klub és edzője hivatalosan közös megegyezéssel vált el egymástól, de Miriuta a Digisportnak elárulta, mi okozta a szakítást. Nem, nem a teljesítménye.

"Olyan dolog miatt kellett távoznom, ami Romániában sosem fordult elő velem. Az Újpest elleni bajnoki szünetében éppen instrukciókat adtam Grozavnak, amikor észrevettem, hogy valaki ordibál az öltözőben. A tulajdonos úr volt az, az egyik játékossal mérgelődött. Megkérdeztem tőle, hogy pénzt hozott a játékosoknak, vagy miért van itt?,"

mondta Miriuta, majd folytatta a sztorit: 

"megkértem, hogy hagyja el az öltözőt, mert rajtam, a stábon és a játékosokon kívül senkinek nincs ott keresnivalója. Azt felelte, hogy “rendben”, majd onnantól kezdve csak emailekben kommunikáltunk. Az utolsó meccsemen biztonsági őrt állíttattam az öltöző elé, és mondtam, hogy senki nem jöhet be. Másnap felhívott a tulajdonos, hogy nem folytatjuk a közös munkát."

(24.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.