OJD: Paraziták, ízeltlábúak, Gyurcsány!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ha már belejöttünk a lapszemlézésbe, hadd ajánljunk egy kis irodalmi csemegét kedves olvasóinknak. Az ironikusan Magyar Nemzetté átnevezett Orbán Időkben a rendszer udvari költője, a milliárdos irodalmi projektek gazdájává kapaszkodott Orbán János Dénes írt a szó legnemesebb értelmében vett irodalmi glosszát.

A minőségi eszmefuttatást nem könnyű röviden összefoglalni, talán nem is lehet, én – igazodva a cikk kristályos logikai szerkezetéhez – matematikai eszközökkel próbálnám, tehát az állítás lényege kábé: Mao+Sztálin=Karácsony=Gyurcsány=ízeltlábúak>Hitler.

Az éleslátó és aranytollú szerző a tömeggyilkos világbolsevizmus előretörését látja Karácsony Gergely győzelmében, illetve az ellenzéki sikerekben. A cikkhez jó szórakozást kívánok!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.