Pénteken kiderült, melyik a legseggfejebb csapat az egész világfutballban

Focipályán ritkán látható jelenetek zajlottak a mexikói bajnokság Tigres-Veracruz meccsén. 

A hónapok óta elmaradó fizetésük miatt elégedetlen vendégjátékosok eleve pályára sem akartak lépni pénteken, ám a szövetség elnöke megfenyegette őket, hogy ha ezt meg merik húzni, a csapatot azonnali hatállyal kizárják. Ezért végül beöltöztek, hogy a meccs elejétől fogva a passzivitásukkal tiltakozzanak. 

A középkezdést a Veracruz végezte el, a labdát hátraadták a kapusuknak, aki letérdelt, a mezőnyjátékosok pedig szoborként álltak egy percnél is tovább, hogy a végén a kapus átbombázza a labdát a Tigres térfelére. Akik ezután azonnal megmutatták, milyen karakterek, amennyiben egyikük, Vargas fogta magát és a mozdulatlan kapus mellett távolról a kapuba ívelt.

Majd ez megtették még kétszer az első percekben.

Itt van még egy szép góljuk:

A tüntetés néhány percig tartott, így a rendes meccs igazából 0-3-ról indult, az egyetlen normális gólt a Veracruz lőtte.

(via Yahoo News/Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.