Pénteken kiderült, melyik a legseggfejebb csapat az egész világfutballban

sport
2019 október 19., 05:28

Focipályán ritkán látható jelenetek zajlottak a mexikói bajnokság Tigres-Veracruz meccsén. 

A hónapok óta elmaradó fizetésük miatt elégedetlen vendégjátékosok eleve pályára sem akartak lépni pénteken, ám a szövetség elnöke megfenyegette őket, hogy ha ezt meg merik húzni, a csapatot azonnali hatállyal kizárják. Ezért végül beöltöztek, hogy a meccs elejétől fogva a passzivitásukkal tiltakozzanak. 

link Forrás

A középkezdést a Veracruz végezte el, a labdát hátraadták a kapusuknak, aki letérdelt, a mezőnyjátékosok pedig szoborként álltak egy percnél is tovább, hogy a végén a kapus átbombázza a labdát a Tigres térfelére. Akik ezután azonnal megmutatták, milyen karakterek, amennyiben egyikük, Vargas fogta magát és a mozdulatlan kapus mellett távolról a kapuba ívelt.

Majd ez megtették még kétszer az első percekben.

Itt van még egy szép góljuk:

link Forrás

A tüntetés néhány percig tartott, így a rendes meccs igazából 0-3-ról indult, az egyetlen normális gólt a Veracruz lőtte.

(via Yahoo News/Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.