Pénteken kiderült, melyik a legseggfejebb csapat az egész világfutballban

Focipályán ritkán látható jelenetek zajlottak a mexikói bajnokság Tigres-Veracruz meccsén. 

A hónapok óta elmaradó fizetésük miatt elégedetlen vendégjátékosok eleve pályára sem akartak lépni pénteken, ám a szövetség elnöke megfenyegette őket, hogy ha ezt meg merik húzni, a csapatot azonnali hatállyal kizárják. Ezért végül beöltöztek, hogy a meccs elejétől fogva a passzivitásukkal tiltakozzanak. 

A középkezdést a Veracruz végezte el, a labdát hátraadták a kapusuknak, aki letérdelt, a mezőnyjátékosok pedig szoborként álltak egy percnél is tovább, hogy a végén a kapus átbombázza a labdát a Tigres térfelére. Akik ezután azonnal megmutatták, milyen karakterek, amennyiben egyikük, Vargas fogta magát és a mozdulatlan kapus mellett távolról a kapuba ívelt.

Majd ez megtették még kétszer az első percekben.

Itt van még egy szép góljuk:

A tüntetés néhány percig tartott, így a rendes meccs igazából 0-3-ról indult, az egyetlen normális gólt a Veracruz lőtte.

(via Yahoo News/Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.