Snoop Dogg főállású spanglisodró komornyikot alkalmaz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Úgy tűnik nem vicc, Snoop Dogg és Seth Rogen színész ugyanis a röhögcsélést nem számítva teljes komolysággal mesélték el Howard Stern rádióműsorában, hogy a rapper alkalmazottai között van egy főállásban dolgozó fickó, akinek az az egyetlen feladata, hogy kérésre bármikor csináljon egy marihuánás cigit.

Rogen egészen lázba jött, amikor felidézte, Snoop drogkomornyikja milyen profin szúrja ki, ha valamelyik vendég arca marihuánaéhségről árulkodik, hogy az illetőnek ilyenkor rövidesen át is nyújtson egy nettül megtekert rakétát. 

Stern gyakorlatias kérdéseire Snoop Dogg elmesélte, hogy tényleg rendes alkalmazottról van szó, akinek a sordráson kívül nincsen más feladata, és aki évi 40-50 ezer dollár közötti összeget keres, ezen kívül szállást és teljes ellátást kap, miközben mindenhová, így a turnéira is a főnökével tart. Aki azzal indokolta a spanglikormornyik felvételét, hogy nincsen ideje annyit sodorni.

A szerencsés fickó munkakörének szabatos megnevezése szerint "professional blunt roller", vagyis professzinális blunttekerő. A blunt az amerikai füves szlengben nem sima marihuánás cigit, hanem fűszivart, egész pontosan szivarlevelekbe tekert tiszta marihuánát jelent. 

(via Consequence of Sound)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.