Snoop Dogg főállású spanglisodró komornyikot alkalmaz

ÉLET
2019 október 19., 19:13
comments 135

Úgy tűnik nem vicc, Snoop Dogg és Seth Rogen színész ugyanis a röhögcsélést nem számítva teljes komolysággal mesélték el Howard Stern rádióműsorában, hogy a rapper alkalmazottai között van egy főállásban dolgozó fickó, akinek az az egyetlen feladata, hogy kérésre bármikor csináljon egy marihuánás cigit.

link Forrás

Rogen egészen lázba jött, amikor felidézte, Snoop drogkomornyikja milyen profin szúrja ki, ha valamelyik vendég arca marihuánaéhségről árulkodik, hogy az illetőnek ilyenkor rövidesen át is nyújtson egy nettül megtekert rakétát. 

Stern gyakorlatias kérdéseire Snoop Dogg elmesélte, hogy tényleg rendes alkalmazottról van szó, akinek a sordráson kívül nincsen más feladata, és aki évi 40-50 ezer dollár közötti összeget keres, ezen kívül szállást és teljes ellátást kap, miközben mindenhová, így a turnéira is a főnökével tart. Aki azzal indokolta a spanglikormornyik felvételét, hogy nincsen ideje annyit sodorni.

A szerencsés fickó munkakörének szabatos megnevezése szerint "professional blunt roller", vagyis professzinális blunttekerő. A blunt az amerikai füves szlengben nem sima marihuánás cigit, hanem fűszivart, egész pontosan szivarlevelekbe tekert tiszta marihuánát jelent. 

(via Consequence of Sound)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.