Snoop Dogg főállású spanglisodró komornyikot alkalmaz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Úgy tűnik nem vicc, Snoop Dogg és Seth Rogen színész ugyanis a röhögcsélést nem számítva teljes komolysággal mesélték el Howard Stern rádióműsorában, hogy a rapper alkalmazottai között van egy főállásban dolgozó fickó, akinek az az egyetlen feladata, hogy kérésre bármikor csináljon egy marihuánás cigit.

Rogen egészen lázba jött, amikor felidézte, Snoop drogkomornyikja milyen profin szúrja ki, ha valamelyik vendég arca marihuánaéhségről árulkodik, hogy az illetőnek ilyenkor rövidesen át is nyújtson egy nettül megtekert rakétát. 

Stern gyakorlatias kérdéseire Snoop Dogg elmesélte, hogy tényleg rendes alkalmazottról van szó, akinek a sordráson kívül nincsen más feladata, és aki évi 40-50 ezer dollár közötti összeget keres, ezen kívül szállást és teljes ellátást kap, miközben mindenhová, így a turnéira is a főnökével tart. Aki azzal indokolta a spanglikormornyik felvételét, hogy nincsen ideje annyit sodorni.

A szerencsés fickó munkakörének szabatos megnevezése szerint "professional blunt roller", vagyis professzinális blunttekerő. A blunt az amerikai füves szlengben nem sima marihuánás cigit, hanem fűszivart, egész pontosan szivarlevelekbe tekert tiszta marihuánát jelent. 

(via Consequence of Sound)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.