Gátszakadás Oroszországban: 15 halott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A kolontári iszapkatasztrófához hasonló tragédia történt szombat hajnalban az oroszországi Krasznojarszk térségében. Az aranybánya gátjai, amik a Sziszim folyót duzzasztják vissza, nem bírták a megáradt folyó okozta nyomást, és átszakadtak, egyes hírek szerint mind az öt. A lezuduló víz házakat sodort el Scsetyinkino faluban, legalább 15-en meghaltak és 16-an megsérültek, öt embert még keresnek. Az Interfax hírügynökség úgy tudja, hogy a cég vezetőit halált okozó gondatlanság gyanújával őrizetbe vették, mert 

a gátakat engedély nélkül építették.

Fotó: Sputnik
Fotó: Sputnik

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.