Rekordmeleg volt az éjszaka

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Továbbra is melegebb van az ilyenkor szokásosnál, ismét rekord enyhe volt az éjszaka – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat/Facebook

Azt írták, az előzetes adatok alapján megdőlt a legmagasabb minimum-hőmérséklet napi rekordja. A Veszprém megyei Balatonedericsen és a Zala megyei Iklódbördőcén csak 16 fokig csökkent a hőmérséklet, ez 3 tizeddel magasabb az eddigi rekordnál (15,7), amit 2013-ban Kaposváron rögzítettek.

Néhány szélcsendes fagyzugot kivéve országszerte enyhe idő volt, az országos átlagos minimum 10 fok körül alakult az ilyenkor szokásos 5-6 fokhoz képest – írták.

Vasárnap a legmagasabb minimum-hőmérsékleti, majd a maximum-hőmérsékleti rekordok is megdőltek.

Az előrejelzés szerint továbbra is marad a száraz, meleg idő. Ma akár 28 fokig is melegedhet a levegő. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.