Valótlanul terjesztette a Szegedma, hogy nem terjesztett valótlanságokat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Helyreigazítás-történelmi esemény tanúi lehettünk 2019. október 23-án. A Szegedma című Fidesz-közeli propagandaújságban jelent meg ma egy helyreigazítás arról, hogy a lap valótlanul állította, hogy a bíróság szerint a Délmagyar című kormányzati lap nem terjesztett valótlanságokat Ujhelyi István szocialista EP-képviselőről. "A Délmagyar alapján valótlanságokat híreszteltünk a dr. Ujhelyi István által kezdeményezett sajtóperrel kapcsolatban" - kezdődik a helyreigazítás, amiben aztán kifejtik, hogy 2019. augusztus 3-án megjelent "Jogerős: nem híresztelt valótlanságot a Délmagyar Újhelyiről" című, a Délmagyar beszámolója alapján készült cikkükben valótlanul állították, hogy a bíróság a lapnak adott volna igazat.

A valóság ezzel szemben az, hogy a Délmagyar 2019. augusztus 3-án helyreigazítást tett közzé a tárgyban, mivel a Délmagyar, és mint mostani helyreigazításában a Szegedma is elismeri, a Szegedma jogerősen elvesztette a sajtópert, amit Ujhelyi István indított a két lap ellen.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.