A választáson elbukott Bácskai János nem fogott kezet utódjával, Baranyi Krisztinával

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Hvg rögzítette, amint Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere hiába nyújtja a kezét Bácskai Jánosnak, éppen leköszönő kormánypárti polgámesternek, az nem viszonozza a kézfogást.

„Ez most komoly?” - kérdezi a videóban Baranyi, ám Bácskai csak az őt kísérő kollégával jattol le, de közben megmagyarázza, azért nem fog kezet, mert szerinte a polgármester sértő dolgokat mondott róla és fideszes képviselőtársairól. „Majd, ha bocsánatot kér” - summáz Bácskai.

Ferencváros előző vezetése mindent megtett azért, hogy lelassítsa és nehézkessé tegye az ilyenkor szokásos átadási, átvételi processzust, még a választások eredményét is megtámadták, hogy legyen idő iratokat eltüntetni. Baranyi legalábbis üres iratmappákkal találta magát szembe, amikor hivatalát elfoglalta, sőt az Állami Számvevőszék, súlyos, több milliárdos szabálytalanságot tárt fel az önkormányzat projektcégénél, a FEV IX. Zrt-nél. (via Hvg)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.