A választáson elbukott Bácskai János nem fogott kezet utódjával, Baranyi Krisztinával

Tbg
POLITIKA
2019 október 24., 18:45
comments 431

A Hvg rögzítette, amint Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere hiába nyújtja a kezét Bácskai Jánosnak, éppen leköszönő kormánypárti polgámesternek, az nem viszonozza a kézfogást.

„Ez most komoly?” - kérdezi a videóban Baranyi, ám Bácskai csak az őt kísérő kollégával jattol le, de közben megmagyarázza, azért nem fog kezet, mert szerinte a polgármester sértő dolgokat mondott róla és fideszes képviselőtársairól. „Majd, ha bocsánatot kér” - summáz Bácskai.

Ferencváros előző vezetése mindent megtett azért, hogy lelassítsa és nehézkessé tegye az ilyenkor szokásos átadási, átvételi processzust, még a választások eredményét is megtámadták, hogy legyen idő iratokat eltüntetni. Baranyi legalábbis üres iratmappákkal találta magát szembe, amikor hivatalát elfoglalta, sőt az Állami Számvevőszék, súlyos, több milliárdos szabálytalanságot tárt fel az önkormányzat projektcégénél, a FEV IX. Zrt-nél. (via Hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.