A választáson elbukott Bácskai János nem fogott kezet utódjával, Baranyi Krisztinával

2019 október 24., csütörtök 18:45
443

A Hvg rögzítette, amint Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere hiába nyújtja a kezét Bácskai Jánosnak, éppen leköszönő kormánypárti polgámesternek, az nem viszonozza a kézfogást.

„Ez most komoly?” - kérdezi a videóban Baranyi, ám Bácskai csak az őt kísérő kollégával jattol le, de közben megmagyarázza, azért nem fog kezet, mert szerinte a polgármester sértő dolgokat mondott róla és fideszes képviselőtársairól. „Majd, ha bocsánatot kér” - summáz Bácskai.

Ferencváros előző vezetése mindent megtett azért, hogy lelassítsa és nehézkessé tegye az ilyenkor szokásos átadási, átvételi processzust, még a választások eredményét is megtámadták, hogy legyen idő iratokat eltüntetni. Baranyi legalábbis üres iratmappákkal találta magát szembe, amikor hivatalát elfoglalta, sőt az Állami Számvevőszék, súlyos, több milliárdos szabálytalanságot tárt fel az önkormányzat projektcégénél, a FEV IX. Zrt-nél. (via Hvg)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt