Az Index Facebook oldalán osztja egymást Tibi atya és a Mol, a véres összecsapásban oligarcházást és mémeket is bevetettek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy nagyon szórakoztató riport jelent meg ma az Indexen Tibi atya Közgázon tartott előadásáról, amit minden egyéb körülménytől függetlenül is érdemes elolvasni. Az írásban más mellett az is olvasható, hogy a Tibi atya oldalt működtető csapat veheti át egy hazai multi teljesen social médiás tevékenységét, az indexes riportot jegyző Szalai Bálint pedig azt írja, hogy

„én nagyon bízom a Molban vagy az OTP-ben, őket biztosan követném minden csatornán, ha megszavaznák a bizalmat Mátééknak.”

A cikk linkje kikerült az Index Facebook oldalára, ahol a Mol is hozzászólt a beszélgetéshez:

Ez úgy tűnik felkavarta Tibi atyát, aki a következőt válaszolta:

A konfliktus innen eszkalálódott tovább, a Mol egy úgynevezett mémet vetett be:

Egyelőre tisztázatlan körülmények között a fideszes pártállammal kapcsolatos gúnyos, tréfás képeket terjesztő facebookos viccoldal, az Illiberal memes is bekapcsolódott a küzdelembe:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.