Egy brazil kamionsofőr véletlenül felrobbantotta az egész kertjét

baleset
2019 október 24., 14:35
comments 195

A 48 éves Cesar Schmitznek elege lett abból, hogy a felesége állandóan azzal jött, hogy retteg a csótányoktól, amikkel tele van a kertjük. A dél-brazíliai Enéas Marquesben élő kamionsofőr először rovarirtó szerrel próbálta kiirtani a csótányokat, de semmire sem ment vele, csak még több jött elő a búvóhelyükről. Ezek után már biztosra akart menni: a múlt pénteken egy egész kiszerelés benzint beleöntött a lukba, ahonnan a csótányok kimásztak, majd rádobott egy gyufát. Ez történt:

link Forrás

A levegőbe repült az egész, csodával határos módon szerencsére sem a férfi, sem a kertben mászkáló két kutyája nem sérült meg.

A kertet egyébként azóta is renoválja, de legalább a csótányoktól megszabadult már.

A helyi rendőrség egyébkényt vizsgálatot indított a biztonsági kamera felvételei alapján, de aztán közölte, hogy nem emel vádat senki ellen. (NYPost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.