Egy brazil kamionsofőr véletlenül felrobbantotta az egész kertjét

A 48 éves Cesar Schmitznek elege lett abból, hogy a felesége állandóan azzal jött, hogy retteg a csótányoktól, amikkel tele van a kertjük. A dél-brazíliai Enéas Marquesben élő kamionsofőr először rovarirtó szerrel próbálta kiirtani a csótányokat, de semmire sem ment vele, csak még több jött elő a búvóhelyükről. Ezek után már biztosra akart menni: a múlt pénteken egy egész kiszerelés benzint beleöntött a lukba, ahonnan a csótányok kimásztak, majd rádobott egy gyufát. Ez történt:

A levegőbe repült az egész, csodával határos módon szerencsére sem a férfi, sem a kertben mászkáló két kutyája nem sérült meg.

A kertet egyébként azóta is renoválja, de legalább a csótányoktól megszabadult már.

A helyi rendőrség egyébkényt vizsgálatot indított a biztonsági kamera felvételei alapján, de aztán közölte, hogy nem emel vádat senki ellen. (NYPost)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.