Mégis kit érdekel a zárszámadásról szóló törvény?

idióta rekordok
2019 október 24., 09:54

Szabadnap utáni álmos hangulat lehetett csütörtök délelőtt a Parlamentben, ahol nyolc képviselő hallgatta Banai Péter Benőt, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkárát. Az MTI szerint a 2018-as zárszámadási törvény általános vitáján jelentek meg ilyen szép számban.

photo_camera Budapest, 2019. október 24...Banai Péter Benõ, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelõs államtitkára (b) a 2018-as központi költségvetésérõl szóló törvény végrehajtásáról szóló javaslat (zárszámadási törvény) általános vitáján, az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. október 24-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.