Mégis kit érdekel a zárszámadásról szóló törvény?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szabadnap utáni álmos hangulat lehetett csütörtök délelőtt a Parlamentben, ahol nyolc képviselő hallgatta Banai Péter Benőt, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkárát. Az MTI szerint a 2018-as zárszámadási törvény általános vitáján jelentek meg ilyen szép számban. 

Budapest, 2019. október 24...Banai Péter Benõ, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelõs államtitkára (b) a 2018-as központi költségvetésérõl szóló törvény végrehajtásáról szóló javaslat (zárszámadási törvény) általános vitáján, az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. október 24-én. MTI/Kovács TamásFotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.