Bejött a BKV-nak az egységes toborzókampány: kétszer annyian jelentkeznek, mint korábban

2019 október 25., péntek 17:31
108

Mióta új típusú toborzást indítottak, megduplázódott a BKV-nál az álláshirdetésekre jelentkezők száma, közölte a cég a Világgazdasággal. A nagyszabású kampányt két és fél éve indították, mikor a metrófelújítás miatt több buszvezetőre lett hirtelen szükség. Idén júniusban már az összes járműágazatra egységes megjelenést és üzenetet fogalmaztak meg. A cég szerint bejött: úgy nőtt a jelentkezők száma, hogy jellemzően a nyári időszakban jellemzően kevesebben keresnek állást. 

Hozzátették: a fizikai állományt érinti leginkább a létszámhiány, állandóan keresnek embert járműszerelői és -karbantartói, az infrastruktúra karbantartásával kapcsolatos munkakörökbe.

Az FKF is ráerősített a toborzókampányukra, a Világgazdaság szerint nem csak interneten és nyomtatott sajtóban hirdettek, hanem felkerestek szakközépiskolákat, családsegítő központokat, hajléktalanirodákat is. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt