Mostantól nem kell kivenni a laptopokat a táskából Ferihegyen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Budapest Airport pénteken közölte az örömhírt az MTI-vel:

"a közelmúltban elérhetővé vált ultramodern technológiának köszönhetően mostantól nem kell kivenni a laptopokat és tableteket a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az utasbiztonsági ellenőrzésnél."

Öt hónapig tesztelték a rendszert mielőtt bevezették volna az új szabályt, ami a felmérés szerint minden nyolcadik-tizedik utast érinti. A Budapest Airport hangsúlyozta, hogy 

"az eljárás teljesen újnak számít az európai repülőterek között, csupán néhány helyen vezették be eddig."

 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.