Húsz éve tombol a porvihar!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tititititim, tititi tititi titi tititi titi tititititim. Húsz éve égett bele az agyunkba a finn dj, Darude legnagyobb slágerének dallama. Darude debütáló albuma, a Before the Storm megjelenése előtt csaknem egy évvel adta ki kislemezen a legnagyobb slágerét.

A szám szinte kikerülhetetlen, alig telik el hét, hogy ne hallanám valahol. Minden felbukkanása közül nekem a személyes kedvencem az, amikor az amerikai egyetemi amerikaifoci-bajnokság első osztályában játszó Dél-Karolinai Harci Kakasok minden meccsük előtt lejátsszák, ötvenezer, fehér törülközőt lengető szurkoló legnagyobb örömére:

A Sandstorm 2009 szeptembere óta a dél-karolinai szurkolók himnusza, a stadion hoppmestere akkor, az aktuálisan a bajnokság negyedik legjobb csapatának számító Ole Miss ellen győzelemmel zárult meccs utolsó perceiben ezzel tüzelte a szurkolókat és a csapatot:


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.