„Zárják be” - skandálta a közönség a baseball-meccsre látogató Trumpnak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Donald Trump kilátogatott a Washington Nationals-Houston Astros baseball-mérkőzésre Washingtonban, és ahogy megjelent a kivetítőn, rögtön ki is fütyülték.

Ez még önmagában nem szoktalan, Jimmy Cartert, Ronald Reagant, Richard Nixont és minkét Busht is fütyülték ki elnökként baseball-meccseken, jegyzi meg a Guardian. Ami ezután következett, az viszont már személyesen Trumpnak szólt:

a stadionban a „Zárják be” (Lock him up) skandálás volt hallható.

Ez, illetve a Lock her up a Trump-gyűlések slágere volt 2016-ban, akkor Hillary Clintonnal kapcsolatban. Mot viszont Trump ellen indítottak alkotmányos vádeljárást.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.